Revisions- og rådgivningsfirmaets fokus er stadig på små og mellemstore virksomheder, men nu med mulighed for at rådgive på globalt plan

THY-MORS: ”Det er med stor glæde vi i BRANDT kan meddele, at vi er indtrådt som medlem i RSM International,” hedder det i en pressemeddelelse fra revisions- og rådgivningsfirmaet Brandt med hovedsæde i Thisted.

Firmaet blev grundlagt 1955 af Peter Brandt, 1965 udvidet med Sigsten Pedersen og fra 2009 kendt som Brandt Statsautoriseret Revisionspartnerskab. I dag hedder firmaet Brandt Revision & Rådgivning, men ellers bare BRANDT. Udover Thisted, Hanstholm, Hurup, Nykøbing Mors og Fjerritslev har firmaet kontorer i Aarhus, Kolding, Fredericia, Esbjerg og København.

RSM er verdens sjettestørste revisions-, skatte- og konsulentnetværk med fokus på SMV-markedet, d.v.s. små og mellemstore virksomheder. Firmaet har eksisteret siden 1964 som et netværk, og de tre bogstaver står for navnene på de oprindelige stiftere.

- Som medlem af RSM vil vi have adgang til uforlignelig support, kombineret med muligheden for, at vores internationale kunder kan drage fordel af RSM’s globale netværk. Vores kerneværdier er i perfekt harmoni med værdierne i RSM, og vi ser frem til fortsat at kunne videreudvikle vores stærke og tætte kundeforhold. Vi er klar til at møde verden med vores kunder, siger statsautoriseret revisor Jens Kr. Yde, Vestervig, der er administrerende direktør i BRANDT.

I pressemeddelelsen hedder det videre, at kerneområdet for BRANDT fortsat er SMV-markedet i Danmark, og kunderne vil ikke komme til at mærke forskel i dagligdagen. Firmaets grundværdiert er: Nærværende og personlig service - lokalt, nationalt og internationalt, visionær, innovativ og altid tilgængelig værdiskabende rådgivning og specialviden og kompetencer i brancherne. Indtrædelsen i RSM-netværket betyder en styrkelse af firmaets internationale servicer.

Indtrædelse i RSM netværket er en styrkelse af BRANDTs internationale services: ”Med indtrædelsen har vi nu styrket vores adgang til at skaffe hurtig og kompetent viden worldwide,” hedder det.

Og videre: ”I takt med at vores kunder får mere og mere kontakt med udlandet, stiger behovet for hurtig og kompetent rådgivning omkring forhold i udlandet. Disse behov omfatter bl.a. skat, moms, selskabsretlige forhold, håndtering af ansatte i andre lande, stiftelse af enheder i andre lande, rådgivning generelt etc. Kundernes forbindelse til udlandet kan enten være via samhandel, nye ejere, samarbejdspartnere eller lign.”

Nærmere på: www.brandtrevision.dk og www.rsm.global

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...