Rundt: Beredskabsinspektør Claus Bisgaard Hermansen, Aggersundvej 27, 9690 Fjerritslev fylder 50 år onsdag 3. juni 2020

Claus Hermansen er bosat i Fjerritslev. Her er han også født og opvokset hos forældrene Erik og Solveig Hermansen og sammen med sin lillebror Niels. Efter 10. klasse på Fjerritslev Skole kom han i lære hos El-firmaet Verner Ranum og er uddannet på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten, hvorefter han tog installatøreksamen på Aalborg Tekniske skole.

Efter endt eksamen arbejdede Claus igen hos Verner Ranum med alle former for installationsarbejder. Efter cirka 25 år som elektriker søgte han i 2004 nye udfordringer hos Inelco Grinders, hvor han var i cirka syv år, hvorefter han fik en nyoprettet stilling som beredskabsinspektør hos Beredskab Jammerbugt med ansvar for eftersyn og undervisning i blandt andet hjertestartere, almen førstehjælp, brandbekæmpelse med mere.

Han blev også uddannet indsatsleder, så han kunne deltage i indsatsledervagten.

Efter beredskaberne i hele Nordjylland blev samlet, er han fortsat med stort set de samme opgaver i Nordjyllands Beredskab bare i et større område.

Som barn og ung spillede Claus en del fodbold og håndbold og var i en periode træner for flere hold. Desuden har han været formand i FIF håndbold og i hovedbestyrelsen FIF.

Samtidig med arbejde og foreningsarbejde fandt Claus også tid til i nogle år at servicere pool i sommerhuse for blandt andet Dancenter. I dag er det primært tennis og campinglivet, der har hans interesse.

Privat er Claus gift med Henriette, og sammen bor de i Claus’ farmor og farfars hus på Aggersundvej.

Her har de indrettet en smuk have, der flere gange har været åben for havearrangementer, og specielt deres julehave har været et tilløbsstykke.

Huset ligger lige over for Falck, hvor Claus er fulgt i farfars og fars fodspor som deltidsbrandmand hos Falck i Fjerritslev, og hvor han nu også fungerer som brandstationsleder. Han kan i øvrigt fejre 25-års jubilæum næste år hos Falck.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...