Fredag d. 8. marts kunne børnehaven Gl. Dalhøj hejse det grønne flag, som børn og voksne fik tildelt tidligere på året. Børnehaven har fået tildelt det grønne flag, fordi de har brugt undersøgelsesmateriale- og redskaber til at sætte fokus på krible-krabledyr. Børnene har lært utrolig meget ved at undersøge naturen og dens beboere både på legepladsen og udenfor børnehavens hegn.

I forbindelse med arbejdet omkring krible-krabledyr byggede børnehaven også et stort insekthotel af genbrugsmaterialer. Derudover har børn og voksne også haft et spændende projekt om bier og honning, samt haft besøg af institutionens naturvejleder, Svend, der blandt andet satte fokus på planter og dyr.

Børnene og medarbejdernes arbejde i og med naturen har affødt rigtig mange gode, sjove og spændene aktiviteter, som har udfordret børnene på deres sanser, motorik og læring. Naturprojektet er blevet en mulighed via støtte fra Jammerbugt kommunes naturpulje. Til at hjælpe børnehavens børn med at hejse det grønne flag, havde man i år inviteret Birgith Mejlholm Kold.

Birgith havde en lille gave med til børnene, nemlig gule hindbærbuske, som både børn og voksne nu glæder sig rigtig meget til at få plantet nede i urtehaven og forhåbentlig høste fra senere på sommeren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...