INDSATS: Bo Bang Larsen har været med i Ørebro Boldklubs foreningsarbejde siden 1988. Torsdag fik han Årets Lederpris i Jammerbugt Kommune

ØREBRO: Torsdag blev Bo Bang Larsen hædret for sin indsats i den lokale fodboldklub, da han fik Årets Lederpris i Jammerbugt Kommune. Det gør han for lang og tro tjeneste i Ørebro Boldklub, hvor han er formand.

Bo Bang Larsen har været med i foreningsarbejdet omkring klubben siden 1988 og har dermed fulgt klubben gennem størstedelen af dens levetid.

- Udviklingen er helt klart på vej op for os. Men der er for mange fritidstilbud, og det vil vi slås med i et stykke tid, fortæller Bo Bang Larsen.

Han mener, at Ørebro Boldklub har en speciel rolle i det lille lokalsamfund.

- Klubben er lige så vigtig som skolen i en lille by. Generelt er foreningerne vigtige for et område som vores, så det ikke dør ud, siger han.

Bo Bang Larsen blev udvalgt til prisen som årets leder blandt 11 indstillede fra hele kommunen. Dermed er der både lokale, der har ønsket at give ham et klap på skulderen - og et udvalg, som har set det værdifulde i indsatsen.

- Det er da skønt, at nogen tænker på én, siger han.

Med prisen følger 2500 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...