Holtsø, Trier Wittrock og Andersen i kulturcentret

AABYBRO: Torsdag aften 4. oktober er der koncert i Jammerbugt Kulturcenter med Holtsø, Trier, Wittrock & Andersen.

De byder på blues, honky-tonk piano og underfundig lyrik, og med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten, leverer de en aften, hvor de udover det fælles repertoire, hver især giver smagsprøver på deres store kunnen.

Jes Holtsø har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd.

Han har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards, og blev i 2012 kåret til Årets Danske blues navn.

Tobias Trier er en spinkel mand med mange ord og iørefaldende melodier, som elsker at underholde. Han holder til stadighed koncerter over hele landet, da hans personlige brændstof er netop publikums reaktioner.

Første gang han for alvor stod på scenen, var han kun 13 år. Det var til Leif Sylvesters bryllup i Cirkus Himmelblås telt. Og han var der, fordi han er søn af Røde Mor musikeren Troels Trier. Siden har han taget et markant skridt ud af faderens skygge og etableret sig som selvstændig anerkendt trubadur og entertainer.

Peter Andersen har udover sine 28 år i Shu-bi-dua gjort sig bemærket på den danske musikscene i bands som Henrik Strube Band, Billy Cross Band, Led Zeppelin Jam og Danseorkestret.

Morten Wittrock har været professionel musiker siden sit 18. år og er I Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret et utal af cd’er I Danmark og USA og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 den amerikanske pris “Old Time Country Music Hall of Fame’s Award" for årets Rockabilly Album i USA.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...