Tryllekunst tryllebandt børnene og gode tilbud tryllebandt kunderne

BROVST: Tryllekunstner Anders Møller formåede ikke alene at underholde børn og unge på Jernbanetorvet. Han fik også lært et par tricks fra sig og samtidig sat fokus på FNs 17 Verdensmål i bæredygtighed, da kampagnen Global Goals Tour gjorde kampagnens første stop i Brovst på Black Friday.

Desuden var Brovst Borgerforening lidt længere oppe af Jernbanegade klar med gløgg og popcorn og senere på dagen også pølser og brød samt sodavand og øl.

Og ved Pen & Papir kunne børnene blive malet i ansigtet ganske gratis.

- Vi vil gerne hygge om byen og samtidig gøre opmærksom på borgerforeningen. Vi kunne godt bruge flere medlemmer, fortæller Maria Appel.

Hun skulle ikke på Black Friday indkøb, da det amerikanske fænomen ikke har påvirket indkøbsvanerne hos Maria Appel.

Derimod har Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik taget tanken til sig og bød på 50 procent på alt tøj.

- Og så kan man prutte om prisen på møblerne, fortæller Conny Madsen, der har arbejdet som frivillig i butikken siden starten for 35 år siden.

Dog er personalet ikke sådan lige til at rende over ende, når det gælder store rabatter. En sofa til 400 kroner blev solgt for 300 kroner - alligevel en rabat på 25 procent.

- Vores Black Friday har givet os flere kunder. Så vi er tilfredse, fortæller Conny Madsen.

Hos Sportmaster har personalet også travlt.

- Black Friday er en af de største dage. Det er rabatternes dag, og det er nu, julehandlen går i gang. Vi har helt bestemt haft en god start på dagen. Folk i Brovst er tidligt ude efter tilbuddene, fortæller Gitte Sørensen.

Mens hun oplever kunder kommer med lister over julegaveønskerne, så har hun også tænkt sig frem til et særligt ønske - ud over alle de vanlige praktiske ønsker.

. Hvis det skal være luksus. Så er det lamperne, Næbbet, af Arne Jacobsen, fortæller hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...