Borgerforening og handelsstanden byder på underholdning og skarpe tilbud

BROVST: Det er meget sigende, at en af oplevelserne ved Black Friday i Brovst 23. november er et sandt festfyrværkeri udført af Georgsen Firework på Jernbanetorvet om aftenen, hvor butikkerne har åbent til kokken 21.

Men allerede fra morgenstunden åbner forretningerne med mange køtilbud, og erfaringsmæssigt har forretningerne, da også travlt fra første time.

- Black Friday er den dag på året, hvor kunderne virkelig er ude efter de gode tilbud, så vi skal også være skarpe og være klar disse gode tilbud, fortæller Bo Kølby Nielsen fra Expert /Punkt 1 og Brovst Handelsforening.

- Dagen er også indledningen på julehandlen, og mange benytter Black Friday til at få købt alle eller de fleste julegaver, tilføjer han.

Men dagen byder også på masser af underholdning. Ud over besøg af Global Goals Tour (se andet sted på siden), så byder borgerforeningen på popcorn og gløgg suppleret med ansigtsmaling, ligesom der er mulighed for at købe andre ting at spise og drikke.

- Vi står sammen som by, og får med oplevelser og gode tilbud trukket kunderne ind i butikkerne, hvor de kan se og føle på produkterne og de ting, de vil købe, og de får det pakket flot ind og blive mødt med den gode service, siger Bo Kølby Nielsen om oplevelsen ved at handle i en lokal forretning frem for at købe på internettet.-tin

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...