Fjerritslev: ”Sonic the Hedgehog” indtager lærredet i Fjerritslev Kino på torsdag, og det lynhurtige og rapmundede pindsvin huserer hver aften til og med søndag 23. februar

Fjerritslev: ”Sonic the Hedgehog” indtager lærredet i Fjerritslev Kino på torsdag, og det lynhurtige og rapmundede pindsvin huserer hver aften til og med søndag 23. februar.

Filmen bygger på det populære videospil af samme navn, og her følger vi Sonic og hans nye menneskeven Tom. De to skal sammen forsøge at sætte en stopper for den onde Dr. Robotniks planer om at overtage verdensherredømmet.

James Marsden spiller Tom og Jim Carrey er den skurkagtige Robotnik i den eventyrlige actionfilm, som dog ikke er for børn under syv år.

Om eftermiddagen kan man indtil på søndag stadig nå at opleve ”Ellevilde Ella”, og i aften og i morgen onsdag vises den franske film ”De Særlige”.

Det er vinterferietid, så der er to eftermiddagsfilm på programmet på fredag, lørdag og søndag.

Der er nemlig premiere på en meget rost ny dansk animationsfilm, ”Drømmebyggerne”, instrueret af Kim Hagen Jensen.

Den handler om den 12-årige Minna, der får vendt op og ned på sit liv, da en temmelig utålelig bonussøster, Jenny, flytter ind sammen med sin mor - der er hendes fars nye kæreste.

Men Minna får hjælp af drømmebyggerne til at lave om på Jenny - men det går ikke helt efter planen.

Filmen vises hver eftermiddag til og med søndag 23. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...