Bøger: Jammerbugt Bibliotekerne har indtil videre selvbetjening på hverdage fra kl. 9-22 samt lørdag fra kl. 9-14.

Jammerbugt Bibliotekerne genåbnede den 18. maj efter Corona-nedlukning men kun for udlån og aflevering i betjent åbningstid.

Efterfølgende har der været virkelig stor efterspørgsel fra brugernes side på at genindføre selvbetjeningen, men her har biblioteket måttet vente på udmelding af nye retningslinjer fra Kulturministeriet.

De nye retningslinjer blev offentliggjort lørdag den 20. juni, så nu er der igen mulighed for selv at logge sig ind uden for betjent åbningstid samt at benytte bibliotekets publikumscomputere.

Jammerbugt Bibliotekerne har indtil videre selvbetjening på hverdage fra kl. 9-22 samt lørdag fra kl. 9-14. Søndag er lukket, fordi der i modsætning til de øvrige dage ikke er mulighed for rengøring af kontaktflader samt toiletter.

Brugerne skal fortsat iagttage Sundhedsstyrelsens kendte opfordringer om at spritte hænderne af eller bruge handsker, holde afstand samt at hoste og nyse i ærmet. Brugerne opfordres ligeledes til at gøre besøget på biblioteket så kort som muligt, og børnebibliotekets legetøj er stadig pakket væk.

Fra uge 27 til og med uge 32 er det muligt at møde personalet på alle hverdage fra kl. 10-15.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...