Eleverne på Klim Friskole har haft to emnedage, hvor eleverne fra 2.-9. kl. fik mulighed for at vælge mellem enten at samle affald eller lave kunst til en udstilling i Kino i Fjerritslev.

For 19 af eleverne var valget enkelt - kreativiteten skulle udfordres. De valgte at lave kunst og for at få hjernen rigtigt i gang, gav Marie Shelløe dem et oplæg, hvor de fik at vide, at de skulle lave et fantasivæsen.

Eleverne fandt en træklods, fik et langt stykke ståltråd og skulle derefter danne skelettet til fantasivæsnet. Derefter skulle de beklæde ståltråden med ostevoks, som de først blødgjorde i hænderne, på den måde fik figurerne mere fylde.

Efterfølgende har eleverne i 0.-1. kl. hver valgt en af de figurer, kunstnerne har lavet. De har så skullet tegne en skitse af den figur.

Det har været en rigtig god proces for alle de elever, der har deltaget i arbejdet, og både de og deres undervisere mener, der er kommet nogle flotte resultater ud af den kreative proces.

Har man lyst til at betragte de smukke værker, kan de ses i Kinos atelier fra mandag den 13. maj klokken 18.15, hvor der vil være fernisering på udstillingen. Kan man ikke være der denne aften, kan man stadig nå at se udstillingen, som vil kunne betragtes fra 13. maj til 31. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...