I programmet inviterer Destination Svinkløb/Slettestrand-Thorupstrand til en lang række aktiviteter i området

FJERRITSLEV: For andet år i træk arrangerer foreningen Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand også i år - på trods af coronasituationen - bæredygtighedsfestival i området i skolernes efterårsferie.

Men bæredygtighedsfestivalen bliver lidt anderledes i år. Der er mange små arrangementer, og man har valgt, at der skal være tilmelding, så man får spredt deltagerne, så der ikke kommer for mange med. Arrangementerne er rettet mod hele familien. Programmet omfatter 70 forskellige aktiviteter spredt ud over ni dage, som vil emme af leg, læring og spændende aktiviteter, der altsammen rimer på bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål, lover arrangørerne.

Man kan bl.a. komme med på en masse skønne ture i naturen - både med og uden guide - bygge sit eget fuglehus, smage de lækre lokale råvarer, være aktiv i naturen, komme med på skovbadning eller svampejagt, lære at filetere en skånsomt fanget fisk, kigge på genbrugskunst og selv skabe sit eget og besøge vindmølleparken i Klim.

Bæredygtighedsfestivalen er en fælles satsning fra det lokale turismeerhverv, som ønsker at udvikle sig til at blive en mere bæredygtig feriedestination, hedder det i en pressemeddelelse.

Der tages forbehold for aflysninger på grund af coronasituationen, så man opfordres til at holde sig opdateret på facebook, hvor man kan søge på ”Bæredygtighedsfestival i Slettestrand/Thorupstrand”.

Det fulde program finder man på: https://www.visitjammerbugten.dk/jammerbugten/inspiration/efteraar/baeredygtighedsfestival

Heraf fremgår det bl.a., at man starter lørdag 10. oktober, hvor der bydes på turridning på islænderheste hos Svinkløv Turridning, halloweenhygge hos Hjortdal Græskar, skattejagt hos Hjortdal Dyrefarm, bæredygtig kunsthåndværkerudstilling på Tranum Strandgård med kunstnergruppen Silikone og åbent MTB-kursus for letøvede voksne og unge hos Feriecenter Slettestrand.

Søndag 11. oktober bydes der på en sjov formiddag med MTB-træning i børnehøjde på Feriecenter Slettestrand foruden turridningen, halloweenhyggen, skattejagten og kunsthåndværkerudstillingen samt et kig ind i keramikværkstedet hos Tranum Lys og Glas og ginsmagning i Thorupstrand Fiskehus.

Og sådan fortsætter det hele ugen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...