Sjovt: Formålet var at styrke fællesskabet og sætte fokus på børnenes leg

Fjerritslev/trekroner: For at styrke fællesskabet og sætte fokus på børnenes leg, var alle medarbejdere og børnehavebørn samlet i Trekroner en dejlig solskinsdag i juni.

Dagen startede og sluttede med at lave en kæmpe stor fælles rundkreds, hvor der blev sunget goddag- og farvelsang, og alle fik set hinanden an.

Medarbejdere fra Grøftekanten og Gl Dalhøj i Fjerritslev, Solstrålen i Trekroner, Storkereden i Klim og Regnbuen i Ørebro havde i forvejen forberedt dagen.

Der var forskellige legestationer, som bød på gamle sanglege, regellege, motoriklege og meget mere.

Børnene havde i forvejen øvet ”Bro Bro Brille” og nogle af de andre lege hjemmefra i egen institution.

Der var også mulighed for fælles udforskning på et andet legeområde end der hvor børnene færdes til dagligt.

”Uden mad og drikke dur helten ikke”, så naturligvis blev der også budt på mad, som Kim fra Trekroner hallen stod for, og der blev sluttet af med en is, som det lokale firma Peugeot Bejstrup havde sponsoreret.

- Leg, fællesskab og samarbejde med lokalområdet” er nogle af de centrale begreber i ”Den ny styrkede pædagogiske læreplan”, som alle institutioner skal arbejde ud fra, fortæller Bodil Thomsen, der er Overordnet Dagtilbudsleder og fortsætter.

- Vi håber, det bliver en årlig tilbagevendende begivenhed, at kunne mødes på skift i de enkelte lokalområder, hvor fællesskab og leg er omdrejningspunktet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...