Anni Imer Frandsen, Lyngbjergvej 57 Fjerritslev, kan fejre sin 70 år fødselsdag d. 20. april.

Anni Imer Frandsen er født i 1949 i Klim af Stinne Andersen og muremester Halle Andersen.

Efter endt Realeksamen kom hun i lære ved Kjeldgaard Sko i Thisted, her blev hun i cirka 3 år efter endt læretid. I 1971 blev Anni gift med Jørn Frandsen, samme år overtog de slagterbutikken Slagter Frandsen i Søndergade efter Jørns forældre. Sammen drev de butikken indtil april 2007, hvorefter de flyttede i deres sommerhus på Lyngbjergvej for at nyde livet og naturen. Sammen fik de i 1972 tvillingerne Ulla og Lotte, og sønnen Peter i 1978, som bor i henholdsvis Fjerritslev, Aalborg og Pandrup. Sammen har de 5 børnebørn.

Anni har gennem hele hendes ungdom og det meste voksenliv spillet håndbold i Klim og i

Fjerritslev. Efter lukning af slagter butikken i 2007, arbejdede Anni i Center-køkkenet i Fjerritslev i cirka 3 år, indtil det lukkede. Derefter har Anni været frivillig hjælper i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Fjerritslev, samt sidder som bestyrelses medlem i Center-rådet.

Hun har samtidig også flere aktive interesser i form af gymnastik, linedance, blomsterbinding, havearbejde og gåture i naturen.

Anni nyder at være sammen og hygge med gode venner, og familien. Hun er altid meget hjælpsom, passer gerne børnebørn, kommer til deres fritidsaktiviteter og skole arrangementer.

Dagen fejres med familien på Lyngbjergvej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...