Motocross-landsholdet afsluttede sæsonen 2020 i Fjerritslev

FJERRITSLEV: Efter en noget speciel sæson i 2020, hvor corona-situationen har givet landstræner Emil Larsen fra Danmarks Motor Union, en del udfordringer, kunne han afslutte sæsonen 2020 med en træningssamling på Han Herred Motorklubs motocrossbane i Fjerritslev.

Danmarks bedste motocross-kørere havde taget turen fra hele landet for at være med til denne årets sidste træningssamling. Blandt andet deltog de to Danmarksmestre i 2020, Kenneth Kaalund (Danmarksmester i klassen A MX 2) og Nichlas Bjerregaard (Danmarksmester i klassen A MX 1) i træningsarrangementet. Nichlas Bjerregaard, der i øvrigt skifter klub til årsskiftet, og dermed kører for Han Herred Motorklub i sæsonen 2021.

Det var ikke første gang, at landstræneren havde taget sit hold med til Fjerritslev.

Også i juni måned i år, gæstede landsholdet motocrossbanen i Fjerritslev. ”Der er sket rigtig meget på baneanlægget i Fjerritslev i år, og det giver nogle rigtig gode træningsmuligheder for os. Banen i Fjerritslev er blandt de absolut bedste og mest udfordrende baner i Danmark. Og samtidig møder vi en fantastisk hjælpsomhed og velvilje fra Han Herred Motorklub, som er klar til at hjælpe os med at afvikle vores træningssamlinger under de bedste vilkår.” fortæller landstræner Emil Larsen.

Allerede på nuværende tidspunkt er der planer om, at landsholdet vender tilbage til Fjerritslev i 2021. ”Det er naturligvis en stor ære, at få lov til at få besøg af landsholdet. Det giver en masse positiv interesse omkring vores klub og vores bane. Men det er også et stort skulderklap til de frivillige i klubben, som bruger hundredvis af timer om året på at vedligeholde og klargøre banen. Den feedback vi får fra landstræneren og hans kørere hjælper os til at gøre banen endnu bedre. Så vi glæder os rigtig meget til at fortsætte det gode samarbejde med landstræneren og Danmarks Motor Union i 2021” beretter klubformand Henrik Gammelholm.

Han Herred Motorklub har til huse på Thistedvej 20, 9690 Fjerritslev. Her har der været motocrossbane siden 1973. Klubben har to baner på området: En til de mindste kørere (op til 12 år), og en noget større bane, som henvender sig til junior- og seniorkørere. Der er p.t. 134 medlemmer i Han Herred Motorklub. I august 2020 var klubben vært for 1. afdeling af Danmarksmesterskaberne i B rækken. Løbskalenderen for det kommende år er endnu ikke offentliggjort, men der planlægges på flere store løb i sæsonen 2021 på banen i Fjerritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...