Sæsonafslutninger i golfklubben bød på et væld af afslutningsmatcher og fælles hygge.

Når man er medlem i JBG er der mange muligheder for at komme ud at spille golf, ud over en almindelig privat runde. Det kan man i en af de mange "klubber i klubben", der blandt andet tæller Dufferne (dameklub), seniorerne, onsdagspigerne og herreklubben. Mange af disse klubber har haft deres afslutningsmatcher, generalforsamlinger og kåringer af årets spiller og klubmester.

For Dufferne blev afslutningsmatchen vundet af Lise Wriedt foran Tove Mortensen og Ingelise Aggerholm, og da de holdt generalforsamling sidste weekend blev følgende valgt til bestyrelsen: Jette Gravesen, Anne Grethe Juul, Anna Rasmussen og Karin Svaneborg.

Hos seniorerne blev klubmestrene i slagspil Bente Hjortkær og Dan Jensen i hhv. dame og herre-rækken, mens Henning Jørgensen vandt årets seniorcup og endelig blev Peter Mortensen årets golfer i seniorklubben. der var genvalg til Poul Jørgen Lyebalk og Kaj Bjerg Sørensen til bestyrelsen.

Seniorklubben har cirka 80 medlemmer og har i år afholdt 35 matcher, hvor der har været udflugt til Hvalpsund golfklub og venskabsdyster med Aabybro og Sindal.

Herreklubben fik Jørgen Steffensen som klubmester, mens vinderen af årets "sextour" blev Peter Laustsen, der havde spillet bedst i de 6 afdelinger der er i hele touren. På generalforsamlingen, der blev afholdt inden klubmesterskaberne var der genvalg til Mads Albrektsen som formand, Freddy Larsen som matchleder og nyvalg til Alex Pedersen som kasserer.

Herreklubben fortsætter i øvrigt aktiviteterne vinteren over idet der spilles søndag klokken 10 i vinterhalvåret, hvor alle kan møde op og deltage, hvis man har lyst til at spille vintergolf og finde ud af om herreklubben kunne være ens kommende golfkammerater.

Sæsonafslutningen har også budt på en match for de frivillige, der har hjulpet til i klubbens i løbet af sæsonen. Her vandt Anders Nielsen A-rækken foran Hans Carstensen, mens Finn Jensen vandt B-rækken foran Bjarne Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...