Tjekkiske band genopliver de mange svenske hits

SKOVSGAARD: Skovsgaard Hotel får fredag 26. oktober besøg af det tjekkiske band Abba Revival (CZ).

Abba er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltalte flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne.

Efter 35 år har Abbas popularitet nået nye højder. Aldrig tidligere har de 4 svenskeres fantastiske musik været mere populær end lige nu - med filmen og musicalen "Mamma Mia", der gik sin sejrsgang over hele verden, og som netop har fået sin efterfølger "Mamma Mia 2".

Mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba. Bjørn Ulvæus har dog for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket - og dog....

Det tjekkiske ABBA Revival-band, som er hjemmehørende i Prag optræder på Skovsgaard Hotel, hvor de forventes at levere et show i absolut topklasse. De elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige Abba klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70’er kostumer og koreografi kommer ABBA Revivals musik og show forførende tæt på den ægte vare.

Bandet er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live-udgaver af Abbas store hits. Utallige festivaler, byfester, spillesteder og firmafester har i tidens løb måttet bøje sig for bandets uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang. Der er garanti for genkendelsesglæde når Abba (CZ) går på scenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...