På Thisted Handelsgymnasium fik hele fem elever hue på hovedet samtidig

THISTED: Hele fem elever fra Thisted Handelsgymnasium fik, som de første, studenterhuerne på hovedet, da de onsdag afsluttede deres mundtlige eksamen.

Disse ny studenter er: Sisse Vestergaard Lassen, Thomas Frederiksen, Lukas Riis Jespersen, Oliver Davidsen og Sabine Sadolin Bovbjerg.

Normalt er det blot en enkelt HHX-elev, der får æren af at få studenterhuen på som den første, men i disse corona-tider er alt ikke, som det plejer. Årets studenter har haft færre eksamener og disse har været af samme karakter og varighed, så flere elever har kunnet gå op til deres afsluttende eksamen på én og samme tid. Derfor kunne hele fem glade elever tage huen på hovedet efter dagens veloverståede eksaminer.

I den kommende tid afslutter de resterende HHX-elever i både Thisted, Nykøbing og Fjerritslev deres mundtlige eksaminer, og det hele vil blive markeret og fejret, når der afholdes dimission på Fjerritslev Handelsgymnasium torsdag 25 juni og på Thisted Handelsgymnasium og Morsø Handelsgymnasium lørdag 27. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...