Rygterne om en fin åbningsmatch sidste år, fik flere deltagere til at tage golfudstyret ud af skuret til dette års åbningsmatch i Jammerbugtens Golfklub (JBG). Hotel Højgaarden var sponsor for dagens match, og havde fine præmier med til dagens bedste spillere i de to rækker der blev spillet i. Inden spillet kunne påbegyndes var der lækker morgenmad i restauranten og standerhejsning med sang og velkomsttale ved formand Klavs Krogh på klubhusets terrasse.

Under afviklingen af matchen, var der forplejning undervejs i form af chokolade og lidt drikkevarer, så spillerne hverken gik sukkerkolde eller blev dehydreret. De sidste dages gode vejr, havde givet Greenkeeper Anders Nielsen gode muligheder for at præsentere en flot bane, og spillerne muligheder for flere runder inden sæsonens første match, hvilket resulterede i flotte scores. Efter alle 18 huller var spillet, ventede der en herlig frokost i klubhusets restaurant, hvorefter matchleder Bente Hjortkær stod for præmieoverrækkelsen. Dagens præmier var gavekort på middage for 4 og 2 personer for 2. og 3. plads, mens vinderne kunne glæde sig til et weekendophold med mad, vin og greenfee til andre golfbaner. Juleaften faldt tidligt i år, for der var nemlig gave til alle deltagere, i form af et flot håndklæde til golfvognen fra Hotel Højgaarden, lige som Sigrid Kloster og Hilda Madsen også blev betænkt, for deres indsats med henholdsvis flagsang til standerhejsning og bespisning af dagens deltagere.

Placeringerne i åbningsmatchen blev: I A-rækken: 1. plads Karen Krogh med 38 point foran Michel Laperrière på 2. pladsen med 36 point og Evan Helledie på 3. pladsen med 35 point.

I B-rækken: 1. plads til Jan Lauritsen med 42 point, foran Hans Jørgen Holmehave med 41 point på 2. pladsen og Anni Holmskov på 3. pladsen med 38 point.

Nærmest hul konkurrencen på hul 3 blev i A-rækken vundet af Jørgen Steffensen (1m 45 cm) og i B-rækken af Henning Jørgensen (1m 52 cm).

Når sæsonen er skudt i gang, betyder det også at diverse klubber i klubben er i gang. Således kan man melde sig til herreklubben Lystne mænd, der spille onsdag eftermiddag. Også om onsdagen spiller onsdagspigerne der starter om formiddagen, ligesom seniorklubben der dog spiller om torsdagen. Dufferne spiller mandag eftermiddag og er en dameklub, mens parklubben Os 2 har flere matcher over sæsonen. Så der er rigeligt med muligheder for at komme ud på den flotte bane ud over egne private runder. Se mere på klubben hjemmeside www.JBGolf.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...