Fodslaw Jammerbugten går nu fra torsdagsvandringer til lørdagsvandringer

BRATBJERG: Tirsdag 1. september havde Fodslaw Jammerbugten inviteret til en vandreevent ved Bratbjergsøerne. Her var der mulighed for at få en smagsprøve på foreningens aktiviteter, og der var 72 personer til start, heriblandt flere ny, fortæller kontaktperson Erik Arne Olsen, Hune.

Turleder Tage Madsen og Orla Larsen førte deltagerne rundt i et dejligt solskin den time, turen varede, og derefter var der aftensmad i form af grillpølser med brød, hvortil der kunne købes drikkevarer. Der blev rigtig hygget i det dejlige vejr, og hovedforeningen havde i anledning af sit 50-års-jubilæum sendt en eventbil frem, og herfra kunne der købes forskellige fodslaweffekter.

Bratbjergsøvandringen var samtidig den sidste aftenvandring i denne omgang, fortæller Erik Arne Olsen. Fra nu af er der vandreture på lørdage kl. 13.30.

Årets hav- og klitvandring, som skulle have været afviklet 6. september, har måttet aflyses under hensyntagen til coranarestrektionerne, idet der kommer folk fra det meste af landet og Norge. Vandringen udskydes så til næste år - søndag 12. september 2021.

Nærmere på: www.fodslaw-jammerbugten.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...