Søndag aften var der indsamlet over 160.000 kr., men mere kommer til

FJERRITSLEV: - Vi kom på 546 deltagere, og er på nuværende tidspunkt den andenstørste afholdt stafet på landsplan, målt på antal deltagere, fortæller Maiken Borregaard, Brovst, der er tovholder for pr-gruppen hos Stafet for livet Fjerritslev.

Hun fortæller videre, at som en overraskelse havde Styregruppen i samarbejde med Beers For Tears og Black Jack Duo arrangeret, at de to band skulle køre rundt til holdene og spille et par numre for at sprede lidt god stemning:

- Det blev taget rigtig godt imod blandt holdene, siger hun.

Flere af holdene havde sponsorer på for at samle penge ind. Andre hold havde loppemarked, solgte kaffe og kage, muffins, planter, hjemmestrik eller holdt auktioner over ting, de havde fået sponsoreret fra lokale virksomheder.

Han Herreds Efterskole deltog med 25 tilmeldte elever, der alle på den ene eller anden måde har en tilknytning til kræft. Her blev der samlet penge ind til kampen mod kræften ved at opstille forskellige udfordringer, man kunne støtte, f.eks. donere 20 kr. mod, at en elev fik en flødebolle kastet i hovedet, eller en efterskoleelev blev dekoreret med flødeskum.

Ulla Hornum, der er formand for Stafet for livet Fjerritslev, oplyser, at der søndag aften var indsamlet over 160.000 kr., men mere kommer til i ugens løb. Hold 18 de i alt 546 deltagere. Der var 10 fightere, og der blev tændt 120 lys.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...