- Jeg nyder kontakten med kunderne, jeg nyder den gode stemning, der er blandt os kolleger, og jeg nyder den egn, vi befinder os på.

Sådan siger Jette Imer Olesen, der onsdag den 1. maj kan fejre 40 års jubilæum i Jutlander Bank i Fjerritslev. Som den, der primært passer kassen, er det Jette Imer Olesen, bankens kunder møder som den første, når de kommer ind i afdelingen.

- På min post møder man rigtigt mange kunder og lærer dem godt at kende. Det passer mig virkelig godt, siger jubilaren.

Den dengang 22-årige Jette var uddannet kontorassistent, da hun i 1979 tiltrådte i Fjerritslev Bank, og året blev hun fast kasserer – en funktion, hun har bestridt lige siden. Efterfølgende bestod hun Bankskole 1.

Siden 1992, da Fjerritslev Bank fusionerede med Han Herreders Sparekasse og blev til Egnsbank Hanherred, har jubilarens arbejdsplads ligget på Østergade i Fjerritslev.

- Der er sket meget i branchen siden da, konstaterer Jette Imer Olesen, der i 1992 blev udnævnt til hovedkasserer for alle bankens dengang seks kasser.

I dag er der én tilbage.

I mellemtiden har skiltet på facaden heddet EBH Bank, Sparekassen Himmerland og nu - siden 2014 - Jutlander Bank.

Privat bor Jette Imer Olesen med sin mand, Svend Ove, i Vester Thorup. Sammen har de tre voksne børn, alle bosiddende i Nordjylland, og fem børnebørn i alderen fra 1 til 23 år.

- Så jeg bruger meget af min fritid sammen med familien, fortæller Jette Imer Olsen.

I fritiden holder parret af enten at køre til Amtoft og sætte deres båd i Limfjorden for at fange hummere i Limfjorden – og nyde synet af nysgerrige sæler – eller at tage på havet og fiske efter rødspætter, torsk og krabber.

- En dejlig måde at koble af på, konstaterer jubilaren.

I ferierne går turen ofte rundt til skønne pletter i Danmark, ofte ned langs den jyske vestkyst, men også gerne til København, hvor Jutlander Bank har en lejlighed, som Jutlander Banks personale kan leje sig ind i.

Og til daglig er Jette Imer Olesen ikke bleg for at tage en gåtur til havet, fire kilometer fra bopælen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...